DYNAMICWEB WEBSHOP ECOMMERCE

ALL-IN-ONE ONLINE BUSINESS PLATFORM

Dynamicweb er en All-in-One online business platform, hvor CMS System, eCommerce og online marketing værktøjer er samlet i én og samme løsning. Dynamicweb systemet har et stærkt eCommerce fundament, hvorpå det er nemt at bygge sin online forretning, lave integration til økonomisystem og tilpasse den til markedet, uanset om det er til en B2B, B2C, international webshop eller en Cross Channel e-handelsløsning.

 

Dynamicweb

Dynamicweb integration og eCommerce Cases

Vores kunder anvender en bred vifte af e-handelsløsninger. De kunder, som vælger en webshop platform som Dynamicweb til e-handel, sætter først og fremmest stor pris på fleksibiliteten i forhold til integration og funktionalitet. Dynamicweb er yderst velegnet til e-handel i store, såvel som i mellemstore virksomheder. Nedenfor præsenteres 5 stærke eCommerce cases, hvor vi har bistået med strategi, design, teknologi og integration i Dynamicweb:

 

Strategi, Design & E-handelsløsning til Louis Poulsen

Louis Poulsen

Strategi, Design & B2C E-handelsløsning

Vi har designet og udviklet en e-handelsløsning for Louis Poulsen med en ROI på kun 4 måneder og sikret en fordobling af omsætning, konvertering og ordrestørrelse.

Specialister i Dynamicweb eCommerce

Dynamicweb rummer som webshop platform rigtig meget forretningsmæssig funktionalitet og udvikler sig løbende. Vi har mange års erfaring med design, udvikling og implementering af Dynamicweb eCommerce løsninger. Derfor har vi både certificerede integrationsudviklere, frontend-udviklere og forretningsudviklere in-house.

C5 integration til ADAX e-handelsløsning i Dynamicweb

Integration til Microsoft Dynamics c5

Adax officielle webshop er en shop, som vi har designet og udviklet. Det er en online flagship store til Adax, bygget på fundamentet af en Dynamicweb Ecommerce og CMS, hvor alt er integreret til deres Microsoft Dynamics C5.

Dynamicweb Awards

  1. Årets eCommerce løsning: Design og udvikling af e-handelsløsning til Louis Poulsen
  2. Årets Dynamicweb Partner: Nomineret til årets Dynamicweb Partner
  3. Årets Dynamicweb løsning: Nomineret til årets Dynamicweb løsning

De 5 strategiske styrker

Dynamicweb har udviklet en masse forretningsorienteret funktionalitet gennem årene og anvendes i mange forskellige sammenhænge. Der er i dag ca. 70 større moduler og funktionaliteter indbygget i Dynamicweb systemet. De mest forretningsorienterede og salgsfremmende styrker er at Dynamicweb har:

  1. Standardintegration til Microsoft Dynamics AX, NAV og C5
  2. En All-in-One platform med eCommerce, CMS og marketingsystem
  3. Multi Channel og Cross Channel
  4. Omfattende B2B funktionalitet
  5. Indbygget personalisering, eCommerce og mail kampagner
Enterprise integration til LIC e-handelsløsning

Dynamicweb ecommerce Case

Cross Channel Enterprise løsning

Vi har designet, udviklet og integreret alle LICs nye forretningsløsninger såsom webshop, shop-in-shop, website, tilmelding og mobilløsning. Alle disse digitale løsninger er bygget op i Dynamicweb Ecommerce og CMS. Til hver enkelt løsning har vi udviklet en meget kompleks Enterprise integration med vores fleksible integrationsløsning, der skal sikre store besparelser og øge salget gennem personaliseret købsoplevelse og mersalg.

Del denne side med dit netværk