mest erfarne Adobe Commerce partner I DK

Vi specialiseret og certificeret i udvikling design af Adobe Commerce Cloud løsninger til større danske virksomheder med international ambitioner og vækst. Vi hjælper hele vejen med god rådgivning, proces og projektstyring af design, udvikling og integration m.m..

Vil I vide mere om Adobe Commerce?

Et certificeret hold af projektleder og udvikler står klar til at rådgive, vurdere og estimere på jeres ønsker og krav for en ny løsning. Kontakt os direkte på 28 18 98 43 for et uforpligtende møde. Vi tilbyder et uforpligtende rådgivende møde, skræddersyet demo (inkl. B2B, B2C, BI m.m.) med Adobe specialist samt udformning af en realistisk business så I får den ultimative beslutningsgrundlag.

OPTIMERING AF MAGENTO 2

FÅ en Demo og rådgivning

I tæt samarbejde med vores Adobe specialist team og Adobe vil vi gerne hjælpe med at give jer det mest ultimative beslutningsgrundlag. Vi har mange forskellige Adobe Commerce cases og invitere gerne til et uforpligtigende forløb hvor vi afdækker jeg jeres behov, matcher det op med alt den standard funktionalitet som er i Adobe Commerce, samt laver en demo på baggrund af alle jeres krav, så I helt indledningsvist kan se hvor meget af jeres ønsker og krav allerede er findes som standard funktionalitet i Adobe Commerce. VI tilbyder der for i processen:

  • Afklaring af jeres forretningsmæssig behov, krav og ambitioner
  • Skræddersyet demo som matcher jeres krav og ønsker
  • Interview og udformning business case
  • Præsentation af relevante cases
  • Rådgivning og vurdering af proces, budget og varighed.

 

 

skal vi hjælpe jer videre?

+45 46 97 61 53

Venligst udfyld navn
Venligst udfyld telefonnummer
Venligst udfyld e-mail
Venligst udfyld besked

Del denne side med dit netværk