Microsoft Dynamics NAV Integration

Microsoft Dynamics NAV Integration

Microsoft Dynamics NAV Integration reducerer omkostninger

Vi hjælper med den totale integration mellem Microsoft Dynamics NAV og webshop og sikrer den fulde udnyttelse af de data og forretningslogikker, som er lagret i Microsoft Dynamics NAV. Vi kan håndtere hele processen fra tilrettelæggelse og tilpasning af Microsoft Dynamics NAV til udvikling af selve integrationen i en e-handelsløsning, på et website eller i et PIM system. Det betyder ganske enkelt,  at der ikke er behov for involvering af tredje part på områder indenfor IT eller ERP for, at vi kan lave en fuld funktionel og køreklar integration mellem 2 systemer. Vi har udviklet en integrationsløsning, som udnytter det bedste fra Microsoft Dynamics NAV og sikrer en solid og høj performance integration.

fleksibilitet med Microsoft Dynamics NAV integration

NAVision integration til webshop giver øget fleksibilitet

For at imødekomme vores kunders behov for mere fleksible og standardiserede integrationer, har vi udviklet en Microsoft Dynamics NAV integrationsløsning, som bygger på et ultra fleksibelt fundament. Vores skalerbare integration mellem NAV og webshop er en løsning, som er udviklet fleksibelt, hvilket gør det muligt at integrere flere og flere data og tilkoble flere og flere systemer i trit med forretningens vækst. Det er muligt at købe flere standard funktionaliteter til løsningen, der sparer virksomheder for udgifter til analyse, arkitektur, udvikling og test.

Fordele ved en Microsoft Dynamics NAV integration

Vi har flere års erfaring med Navision integration til diverse systemer og vi præsenterer her nogle af de stærkeste fordele ved vores integrationsløsninger:

  1. 100% solid, hurtig og driftssikker dataoverførelse
  2. 100% kvalitetssikring af alt data
  3. 100% kontrol og advisering ved uregelmæssigheder
  4. 100% fleksibilitet og skalerbarhed
  5. 100% velegnet til både simpel og mere avanceret Enterprise integration
Strategi, Design & E-handelsløsning til Louis Poulsen til Saint Tropez

Saint Tropez

Omni-channel løsning & Kundeklub

Del denne side med dit netværk